Valmiit pakkaukset

Valmistajat

INFO

Uusi Alennettu hinta! BEAL DYNAPRO AIR-I NOSTOKORIPAKKAUS STYX & KÖYSI 1,7 M Näytä suurempana

BEAL DYNAPRO AIR-I NOSTOKORIPAKKAUS STYX & KÖYSI 1,7 M

BN-2LPU

Petzl

Tilaustuote

Alkaen

269,00 €

sis. alv 24%

Tiedot

Käyttövalmiiksi kasattu putoamissuojainratkaisu työskentelyyn henkilönostimissa. Pakkauksessa nopeasti puettavat, helppokäyttöiset ja mukavat varusteet putoamisen pysäyttämiseen.

Nykäyksenvaimentimen auki repeytyminen pysäyttää putoamisen ja rajoittaa käyttäjän kehoon kohdistuvat nykäysvoimat alle 6 kN:iin.
Nykäyksenvaimennin on kompakti, joten se ei häiritse käyttäjän liikkeitä tai käsittelyä. Kestävä vetoketjullinen kotelo suojaa nykäyksenvaimenninta hiertymiseltä ja mahdollisilta epäpuhtauksilta. Liitosköysi on yhteensopiva kaikkien köysitarrainten kanssa, joten pelastussuunnitelman toteuttaminen on tehty helpoksi, mikäli liitosköydessä roikkuva käyttäjä täytyy pelastaa.

Pikasoljelliset valjaat on helppo pukea värikoodattujen jalkalenkkien ja selkäosan sekä olkaviilekkeiden muotoiltujen alueiden ansiosta. Putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspisteet rinnassa ja selässä. Sivuilla työkalulenkit.

Sisältää seuraavat Beal varusteet:
1 kpl: Styx Fast valjaat (koko S-XL)
1 kpl: Dynapro Air 170 cm liitosköysi, jossa valmiiksi asennettuina automaattilukitteiset lukkosulkurenkaat sileällä portilla: Valjaiden päässä alumiininen O'Light 3-Matic ja nostokorin päässä teräksinen Air Smith 3-Matic.
1 kpl: SmartStore Säilytyslaatikko

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.
Maksimielinikä: 15 vuotta (= 5 vuotta varastointia + 10 vuotta käyttöä).

Data sheet

Vaihtoehdot

Nimi Tuote Saatavuus Hinta Osta