Palovammatuotteet ja hygienia

Valmistajat

INFO

Uusi EA PALOVAMMA SIDETAITOS 51011015 CEDERROTH BURN GEL 20X20 CM Näytä suurempana

EA PALOVAMMA SIDETAITOS 51011015 CEDERROTH BURN GEL 20X20 CM

51011015

Cederroth

Alkaen

17,95 €

/ kappale

sis. alv 24%

Tiedot

Cederroth Burn Gel viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Geeli lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Cederroth Burn Gel -suihke ja palovammataitos jäähdyttävät yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi ja nopeuttavat siten paranemista.

Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana. Erityisesti mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla.

Cederroth Burn Gel -suihketta ja -siteitä käytetään pinnallisiin ja osittain syviin palovammoihin, auringon ja sähköiskujen aiheuttamiin palovammoihin sekä esim. nokkosten, meduusojen tai hyönteisten puremien aiheuttamaan kirvelyyn. Jäähdyttävä vaikutus kestää 2 tuntia. Palovammataitos voidaan laittaa palaneiden vaatteiden päälle.

Tuote-edut

- Nopea jäähdytys ja kivunlievitys
- Vesiliukoinen
- Myrkytön

Sisältää vesipohjaista (>90 % vettä) geeliä ja luonnollisesti antiseptistä Tee Tree Oil –öljyä (Mecaleuca Oil). Öljy on tutkitusti bakteereja ehkäisevä ja auttaa suojaamaan tulehduksilta.

Sisältö:
20 x 20 cm sidetaitoksen

Säilyvyys 5 vuotta

Data sheet

Vaihtoehdot

Nimi Tuote Hinta