Työsuojaimet

Valmistajat

INFO

Työsuojaimet
Peltacon valikoimasta löydät laadukkaat työsuojaimet kovaan käyttöön! Valikoimasta löytyvät työjalkineet, työkäsineet, kuulon- ja silmänsuojaimet sekä hengityssuojaimet ja muut työsuojaintarvikkeet ovat kaikki CE-merkittyjä ja vaatimusten mukaisia. Tarkista, että tuote soveltuu käyttötarkoitukseesi ja antaa työllesi riittävän suojan.

Työsuojaimet

Alatuoteryhmät

 • Hengityssuojaimet
  Hengityssuojaimet suojaavat ilman epäpuhtauksilta, kemikaaleilta tai hapenpuutteelta. Työskenneltäessä tiloissa joissa on esimerkiksi puu- tai metallipölyä, kemikaalihöyryjä tai hapenpuutetta, on käytettävä hengityksensuojaimia. Valitse oikea hengityksensuojain työn riskiarvioinnin perusteella tai työnantajan määräysten mukaisesti.

  GVS Low Profile -sarjan mallit ovat tehokkaita ja kevyitä hengityssuojaimia, jotka soveltuvat monille eri käyttöalueille. Peltacolta löytyy myös kokonaamari hengityssuojain, jota voidaan käyttää yhdessä puhallinlaitteiden kanssa.
 • Jalkineet ja tarvikkeet

  Meiltä saat runsaan valikoiman erilaisia jalkineita ja jalkinetarvikkeita työntekoon. Turvakengät, työjalkineet ja työkengät sekä kenkiin laadukkaat pohjalliset kotimaisilta toimittajilta; Jalas, Sievi, Nokia. Lisäksi saatavilla laadukkaat italialailaiset SIR Safetyn turvakengät

  Pohjalliset
  Oikein valitut kengänpohjalliset tuovat mukavuutta päivittäisessä käytössä ja pidentävät jalkineen käyttöikää. 

  Sukat ja tarvikkeet
  Kenkiin sopivat sukat sekä kestävät kengännauhat.

  Turvakengät, turvajalkineet
  Turvaa varpaiden ja jalkapohjat vammat sekä pienennä liukastumisvaara oikeanlaisilla kengillä.

  Työjalkineet ja työsandaalit eri käyttökohteisiin
  Sopivat hyvin pienemmän riskin työnkuviin, koska jalkineessa ei ole varvassuojusta.

 • Kaasuvalvonta
  Kaasumittarit ja ilmaisinputket kaasuvalvontaan.
 • Kuulosuojaimet
  Kuulonsuojaimet haitallisen melun suojaamiseksi ja kuulovaurioiden estämiseksi. Kuulonsuojaimia on käytettävä työssä aina, kun melutaso ylittää 85 desibeliä dB(A). Valitse kuulonsuojaimet tarpeidesi, työn riskinarvoinnin perusteella tai työnantajasi määräysten mukaan.

  Valikoimastamme löydät Peltorin kuulosuojaimia, jotka voidaan kiinnittää myös kypärään. Valikoimastamme löytyy myös kuulosuojain radiolla, jonka voi yhdistää radiopuhelimeen.
 • Käsineet
  Työkäsineet suojaavat ihoa erilaisilta vaaratekijöiltä esimerkiksi kemikaaleilta. Valitse oikeanlaiset käsineet tarpeidesi tai työnantajasi määräysten mukaisesti.
 • Silmäsuojaimet
  Suojalasit ja kasvonsuojaimet työtapaturmien ennaltaehkäisyyn.
 • Putoamissuojaimet


  Putoamissuojaimet estävät korkealta putoamisen tai pysäyttävät sen turvallisesti. Putoamissuojaimia tulisi käyttää aina kun työskennellään yli kahden metrin korkeudessa ilman kaiteita. Valitse oikeanlainen putoamissuojain tarpeidesi tai työnantajasi määräysten mukaisesti. Paras tapa löytää oikeanlainen suojain on ostaa se pätevältä suojainmyyjältä, joka osaa myös ohjeistaa putoamissuojainten oikeaoppisessa käytössä.

  Peltacon valikoimasta löytyy putoamissuojavaljaita, turvaköysiä, sulkurenkaita, tarraimia sekä vaimentimia. Turvavaljaamme sopivat kattotyöskentelyyn sekä pelastustehtäviin. Voit myös valita valmiin putoamissuojainpaketin, josta löytyy tarvittavat putoamissuojausvarusteet.

  Putoamissuojaimet tulee tarkastaa vähintään kerran vuodessa. Peltaco Oy on Työterveyslaitoksen kouluttama suojaintarkastaja.

  Putoamissuojaintarkastukset: Mika Jänis, 044 368 4007, mika.janis@peltaco.com.
 • Pää- ja kasvonsuojaimet
  Päänsuojaimet suojaavat päähän kohdistuvilta iskuilta esimerkiksi putoavilta esineiltä. Kypärää tulee käyttää aina työskenneltäessä paikoissa joissa päähän kohdistuvat iskut ovat mahdollisia esimerkiksi rakennustyömailla tai tehtaissa. Valitse oikeanlainen kypärä tarpeidesi tai työnantajan määräysten mukaisesti. Muista kuitenkin, että kypärä vaimentaa päähän kohdistuvia iskuja rajallisesti!

  Lisävarusteina kypäriin saatavissa myös visiirejä tai koko kasvosuojuksia.
 • Vaatteet
  Työvaatteiden valintaan vaikuttaa tarve ja työskentelyolosuhteet: paiskitaankö töitä pimeässä vai valoisassa, kuivassa vai märässä, sisällä vai ulkona, kesällä vai talvella.

  Valitse turva-, suoja-, huomio- tai palosuojatut vaatteet työtehtäviesi mukaan ja tilaa tarvittavat työvaatteet helposti verkkokaupastamme. Peltacon valikoimasta löytyy työvaatteita naisille ja miehille.