Pelastuskalusto

Valmistajat

INFO

Pelastuskalusto
Peltacolta löydät kattavan pelastuskalustovalikoiman, johon kuuluvat mm. Karpet-tuoteperheen tuotteet vaarallisten aineiden torjuntaan, eläinpelastustuotteet, erikoistuotteet öljy- ja kemikaalivahinkojen torjuntaan, tuotteet rakennuspaloihin sekä koulutuskaluston pelastusalalle.

Pelastuskalusto

Alatuoteryhmät

 • Eläinpelastus
  Eläin- ja luonnonsuojelulain mukaan sairasta, vahingoittunutta tai muutoin avuttomassa tilassa olevaa luonnonvaraista eläintä on pyrittävä auttamaan.

  Eläinpelastus-tuotteet on tarkoitettu erilaisiin eläintenpelastustilanteisiin. Tuotteet on suunniteltu yhdessä pelastusalan ammattilaisten kanssa, tavoitteena turvallinen ja hyvin päättyvä pelatustilanne sekä pelastajalle että eläimelle.

  Tuotteita on koti-, tuotanto- ja villieläimiä varten, myös matelijoille omansa. Eläinpelastustuotteita tarvitsevat pelastusalan ammattilaisten lisäksi esimerkiksi maatilat, ravitallit, eläinlääkärit, eläinsuojeluyhdistysten kenttätoimijat, oppilaitokset ja eläintarhat.
 • Kar-Pet® CBRNE kalusto
  Peltacon oma tuotemerkki Kar-Pet® on ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetty, vaarallisten aineiden torjuntaan tarkoitettu tuoteperhe, joka kattaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita.
 • Koulutuskalusto
  Koulutuskalustosta löydät harjoitusnuket erilaisiin tilanteisiin sekä tuotteita alkusammutus harjoituksiin.
 • Henkilökohtaiset varusteet
 • Muu pelastuskalusto