Ensiapu

Valmistajat

INFO

Ensiapu

Laaja valikoima ensiaputuotteita ja -tarvikkeita työpaikoille ja kotiin. Valikoimissamme erilaisia ensiapulaukkuja, ensiapupakkauksia, ensiapukaappeja ja ensiapuasemia Cederrothilta ja Suomen Punaiselta Ristiltä. Valmiiden pakkauksien sisällöt on mietitty etukäteen, ja lisätarvikkeiden ja täydennysten tilaaminen käy helposti ja vaivattomasti.

Ensiapu on tärkeä, joskus elintärkeä asia sekä kotona että työpaikalla. Ensiavulla tarkoitetaan avustavia toimenpiteitä, jotka suoritetaan välittömästi onnettomuuspaikalla elintärkeiden ruumiintoimintojen ylläpitämiseksi tai pahemman loukkaantumisen estämiseksi.

Riittävien ensiaputarvikkeiden lisäksi on tärkeää varmistaa, että yrityksessä on ensiaputaitoisia henkilöitä auttamassa hätä- ja sairauskohtaustilanteissa. Saat kauttamme myös käytännönläheiset ensiapukoulutukset. Autamme sinua valitsemaan eri ensiapukoulutuksista yrityksellesi sopivan tasoisen koulutuksen. 

Ensiapu

Alatuoteryhmät

 • Ensiapuasemat

  Ensiapuasemien sisällön myötä voidaan hoitaa eri tyyppisiä vammoja ja tarvittaessa mukauttaa aseman sisältöä erilaisiin hoitotarpeisiin. Ensiapuasemassa kaikki tarvittavat ensiaputarvikkeet ovat helposti näkyvillä ja saatavilla sekä suojassa lialta, pölyltä ja mahdollisilta roiskeilta. Ensiapuasema on havainnollinen, hygieeninen ja helposti täydennettävissä atrpeen mukaan. Lisäksi pakkauksista löytyy selkeät kuvat tuotteiden käyttötarkoituksista. 

 • Ensiapulaukut ja -pakit

  Ensiapulaukku ja -pakki on ehdoton hankinta kotiin, autoon, veneeseen tai mökille. Ensiapulaukut ja -pakit sisältävät monipuolisen valikoiman ensiaputuotteita, aina käyttövalmiina. Pakin tai laukun valinta käytön mukaan, tuleeko se esim. seinälle säilytykseen vai kulkeeko työtehtävissä mukana autossa.

  Cederrothin ensiapulaukkuja löytyy neljää eri kokoa. S-kokoinen taskupakkaus kulkee aina mukana, ensiapulaukku Medium ja ensiapulaukku Large käyvät kotiin, autoon tai vaikka vapaa-ajalle, ensiapupakki X-large käy esimerkiksi työpaikoille tai teollisuuteen, jossa onnettomuuden riski on ilmeinen.

 • Laastarit
  Laastarit erilaisiin käyttötarkoituksiin.
 • Palovammatuotteet ja hygienia

  Tuotteita lievien palovammojen hoitoon. Erilaiset palovammatuotteet helpottavat kipua, laskevat palovamman lämpötilaa sekä antavat suojaa palovamma-alueelle. Muistathan ohjeet pienien palovammojen hoitoon:

  • palovammaa tulisi jäähdyttää viileällä vedellä mahdollisimman pian onnettomuuden jälkeen 10 minuutin ajan.
  • Syntyneitä rakkuloita ei saa puhkaista
  • Palovamman voi peittää palovammojen hoitoon tarkoitetulla erikoissiteellä tai puhtaalla suojasiteellä. 
 • Silmänhuuhtelu
  Puskuroitu silmänhuuhteluneste ei ainoastaan huuhdo roiskeita ja vaarallisia aineita pois, se myös laimentaa ja neutralisoi happo- tai emäsroiskeet.Tuotteet ovat nopeasti käyttövalmiita ja pullon muotoilu ohjaa huuhtelunesteen suoraan silmään.
 • Täydennystuotteet

  Täydennystuotteet ja täydennyspakkaukset laastariautomaatteihin, ensiapulaukkuihin ja ensiapuasemiin.