Tuoteryhmät

Valmistajat

INFO

Peltaco – Yli 30 vuotta turvallisuusalan osaamista

Peltaco on 1986 perustettu palo- ja työturvallisuuden asiantuntijatalo. Yritys palvelee turvallisuusalan ammattilaisia, yrityksiä, kiinteistöalan toimijoita, julkista sektoria sekä rakennusliikkeitä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Suomessa, Kuopiossa, jossa sijaitsee myös palo- ja työturvallisuuden erikoismyymälämme. Yrityksellä on myös turvallisuustuotteiden erikoisverkkokauppa https://kauppa.peltaco.com, josta löytyy kattava valikoima palo- ja pelastuskalustoa, työturvallisuustuotteita sekä ensiaputuotteita.

Paloturvallisuus – ydinosaamistamme

Paloturvallisuuden varmistaminen on ollut ydintoimintojamme yrityksen alkuajoista lähtien. Kehitämme tiiviissä yhteistyössä palo- ja pelastuslaitosten, oppilaitosten ja muiden yhteistyökumppaniemme kanssa tuotteita ja palveluja alan ammattilaisille. Samaa asiantuntemusta hyödynnämme myös organisaatioiden paloturvallisuuden turvaamiseksi. Oma maahantuonti ja sertifioidut alkusammutus– ja ympäristötuotteet varmistavat kilpailukyvyn ja laadukkaiden tuotteiden saatavuuden asiakkaillemme.

Työturvallisuus – suojausta päästä varpaisiin

Peltacolta saa sekä henkilöiden että kiinteistöjen työturvallisuuteen liittyviä tuotteita ja palveluja ammattitaidolla ja joustavasti. Tarjoamme kattavan valikoiman henkilö- ja putoamissuojaimia päästä varpaisiin ja koulutetut asiantuntija-myyjämme auttavat asiakkaita löytämään oikeat työsuojaimet tarvittavaan tilanteeseen. Peltacon myymälässä on mm. Itä-Suomen laajin turvajalkinevalikoima. Peltacolla on myös laaja valikoima erilaisia työ- ja kiinteistönturvallisuustarvikkeita, kuten opasteita, varoituslaitteita, sulkulaitteita, vilkkuja ja valaisimia.

Turvallisuuspalvelut – täyden palvelun paloturvallisuus-kumppani

Peltacon turvallisuuspalvelut kattavat monipuolisesti kiinteistöjen turvallisuuteen liittyvät toimenpiteet. Kokenut turvalaitetiimi tekee ammattitaidolla paloturvallisuuteen liittyvät kartoitukset, huollot, ja tarkastukset sekä suorittaa töihin liittyvät asennus- ja kunnostustyöt ja tarpeellisen dokumentaation. Palvelut kattavat koko kiinteistön paloturvallisuuden osa-alueet: pelastussuunnitelmat, sammuttimet, pikapalopostit, savunpoistojärjestelmät, väestönsuojat, palo-ovet sekä sammutusjärjestelmät. Lisäksi teemme asiakkaillemme turvallisuuskartoituksia, säteilymittarien ja putoamissuojainten tarkastuspalvelut ja koulutamme asiakkaamme käyttämään turvallisuuslaitteita oikein.

Koulutukset – tuhansia koulutettavia vuosien kokemuksella

Olemme kouluttaneet tuhansia henkilöitä jo vuodesta 1995 alkaen. Kurssivalikoimiin kuuluvat mm. ensiapu-, tulityö- ja työturvallisuuskorttikoulutukset sekä putoamissuojain- ja alkusammutuskoulutukset isoille ja pienille ryhmille. Järjestämme myös räätälöityjä turvallisuuskoulutuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Koulutusvalikoimaamme kuuluu mm. kemikaaliturvallisuuskoulutukset, CBRNE-koulutukset, poistumisharjoitukset, turvakävelyt ja kaasuturvallisuuskoulutukset.

Tuotekehitys

Aktiivinen tuotekehitys on osa Peltacon ydintoimintaa. Tuotekehitysprojektimme lähtevät aina asiakkaan tarpeesta, ja tuotteita kehitetään yhdessä loppukäyttäjien kanssa. Yrityksellä on monen vuoden kokemus koko tuotekehityksen ketjusta suunnittelusta tuotteen kaupallistamiseen saakka. Peltacon tuotekehityksen tuloksena markkinoilla on jo liki sata tuotetta, suurilta osin palo- ja pelastustoimen käytössä.

Täyden palvelun asiantuntijatalo

Peltacon henkilökunnalla on pitkä kokemus ja laaja-alainen osaaminen turvallisuus-asioista. Joukkoomme kuuluu tällä hetkellä 15 ammattilaista. Päivitämme jatkuvasti osaamistamme ja ammattitaitoamme.

Yritystiedot

Yrityksen nimi: Peltaco c/o Sammu-Kaluste Oy
Y-tunnus: 3006202-6